Szakmai coach, üzleti coach
Német Bazhanov
PCC ICF edzői bizonyítvány
 • Személyes üzleti coaching és ügyvezető coaching minden szint vezetőinek, személyzeti coaching, coaching csapatok és egy vállalati coaching menedzsment rendszer
 • megvalósítása
 • Egyéni életvezetési tanácsadás , karrier-coaching, coaching kapcsolat
 • Szerzői jogi üzleti képzések lebonyolítása (érzelmi intelligencia, személyes hatékonyság, hatékony kommunikáció, nyilvános beszéd, menedzsment és   vezetés, motiváció)
 • Képzés kezdő edzőknek , mentori támogatás   fejlesztésükben és   nemzetközi edzői bizonyítvány megszerzésében
 • Összetett vállalati oktatási programok szervezése   projektcsoportok bevonásával, beleértve az értékelést, a stratégia megírását és   inkarnációja
 • Stratégiaépítés a termékek, stratégiák hatékony promóciója a személyzet hatékonyságának és eredményességének növelése minden szinten termék- és   szolgáltatás-promóciós láncok, kreatív viharok moderálása
Képzettségem és   bizonyítványaim távolsági busz
Edző profilképzése én szereztem a   legjobb nemzetközi coaching iskolákban a módszerek szerzőinek kezéből
 • Szakmai tanúsított edző (PCC) 2015 óta
 • A Nemzetközi Mély Átalakulási Akadémia okleveles edzője és mentora
 • A Verbális Coaching Nemzetközi Iskola képesített edzője
 • A Nemzetközi Transzformációs Coaching Akadémia okleveles edzője és   vezetés
 • A menedzsment coaching művészete
 • Minősített szakember a modern pszichotechnológia területén
 • Tanúsítás a   programokra "Stratégiai gondolkodás és rendszerszemlélet" "Vezetés és a mély átalakulás dinamikája"
 • NLP gyakorló
 • Felsőoktatási végzettség, fizikatanár
Nagyra értékelem Hermant, mint valódit szakember, kolléga és   barát.   2006 óta megfigyelem Herman kiváló színvonalú edzőként és vezetőként való megalakulása mögött. Biztosíthatlak, Herman meleget, gondoskodást, együttérzést, könnyedséget, intenzitást hoz az   emberekkel való munkába, kegyelem, intelligencia és   elegancia. Nagyon ajánlom neked Hermant és az övét munka, amelynek eredménye sokáig örömet szerez.
Peter Vritz, PhD, PCC
A Nemzetközi Akadémia alapítója Mély átalakulás és a Nirarta Élettudatosság Központja
munkatapasztalat
25

évek óta irányítom a vállalkozásokat a   szolgáltató szektorban
15

éve vagyok a piacon coaching és   képzési szolgáltatások vállalati és   nyílt formátumban
4600

órányi személyes edzés Az elmúlt 5 évben töltöttem
3500

órányi csoportos coaching a   képzési programokban és a   mentorálásban
A munkám személyes edzőként   gazdag elméleti alapra támaszkodik, és   komoly gyakorlati gyakorlatra is üzleti tapasztalat. Több mint 25 éve vezetem a   szolgáltató szektor vállalkozásait.

Sikeres vagyok tapasztalat az üzleti és a hatalom közötti párbeszéd kiépítésében, a kreatív létrehozásában és irányításában csapatok, vállalatvezetés a coaching technológiák alkalmazásával, alkotás önállóan tanuló üzleti rendszerek. A rendszer   megvalósítását szolgáló projektek aktív résztvevője vállalati coaching menedzsment.

Jelenleg egy magán coaching gyakorlatot folytatok, Társalapítója vagyok egy képzési vállalatnak, szabadúszó és nagyvállalatok üzleti tanácsadója. A Nemzetközi Mély Akadémia mentora vagyok Átalakulások, ahol a fiatal edzőket kísérem fejlődésükben.

Állandó a   MarketingOne és az Uzkiy üzleti klub éves TOP Marketing üzleti fórumának előadója egy kör; Tagja a Vállalkozók Moszkvai Egyesületének oktatási üzleti laboratóriumaiban és   Moszkvai Nemzetközi Gazdasági Iskola MIRBIS.
Üzleti coach, az egyedülálló szerzője programok a menedzseri kompetenciák és a vezetés fejlesztése területén.

Az én az FMCG piacok, az autóipar, a nyomtatott sajtó ügyfeleinek képviselői; politikai pártok, gyártó cégek, kiadók, reklámügynökségek.

A   -ben használom szisztematikus megközelítés, verbális és   verbális modern pszichotechnológia, coaching technikák változások végrehajtása a viselkedés szintjén, a tanulás és a növekedés szintjén, szisztematikus megközelítés   személyes fejlődésben. Minden technikát teszteltek és folyamatosan alkalmaznak a saját személyes növekedésem és a fejlődésem irányába.

A   szerepben járok el személyes életedző, üzleti coach, üzleti coach.

edzői foglalkozások Moszkvában és   induláskor a világ bármely pontjára. Szintén lehetséges a Skype-on való munka.
Szerzői képzések
Önállóan vagy együttesen   partnerekkel az ügyfél kérésére kidolgozom és   szerzői képzéseket folytatok
Itt néhány edzésem:
 • érzelmi erőnlét
 • Alap kompetencia menedzsment
 • A tervezési gondolkodás alapjai
 • A vezető személyes hatékonysága
 • Pozitív gondolkodás
 • "Partnerség" - a szolgáltatások eladásának modern megközelítése
 • A meggyőzés művészete
 • Legyen kreatív az üzleti problémák megoldásával
Hogy jöttem   a professzionális coachingban?
25 éves út


  25 évig,   ma pontosan ez az életem fele, irányítom a vállalkozásokat a   szolgáltató szektorban, 14 év múlva a   hirdetési piacon. A   a 90-es évek elején elegem volt tanári végzettségem, később marketinget és menedzsmentet tanultam   különféle üzleti iskolákban. De   ennek menedzselni a kreatív kreatív csapatokat soha nem volt   elég. Többet szerettem volna.

Kezdtem pszichológiai tevékenységet folytatni és   más típusú üzleti képzések, és   2003-ban   megismerkedtek a   koncepcióval "Öntanuló üzleti rendszerek". Ez az átalakulás alapítójának szemináriumán történt coaching és   szisztémás NLP, a Nemzetközi Akadémia a Mély Transformációkért Alapítója Peter Vritz, Ph.D.

Később   megismertette velem az   coachingot a   kezelési formákból, lehetővé téve a csapatban rejlő lehetőségek legjobb kibontakozását, építést   társalkotói kapcsolatával és   szinergikus hatást nyújt az eredményben ezt az együttműködést.

2007-ben   kétéves képzési programot végeztem   Peter Vritz edzői és   átvették az átalakító edző tanúsítványát. Ezek a képességek komoly lendületet adott mind személyes, mind szakmai fejlődésemnek és fejlődésemnek, és   az általam abban a pillanatban irányított vállalkozás   fejlesztésében.

Mivel   azóta Életem minden területén gyakorolom a professzionális coachingot, és   legutóbbi 6-ban éve ez lett a fő szakmám. Most nem vagyok   korlátozva a támogatásra   csak egy vállalkozás fejlesztésében dolgozom, és   sok vezetői csapattal dolgozom vállalkozások, törzsvásárlóim. Biztosítom a válás minőségét is a pályára lépő edzők szakmájában a Deep Transformation Coaching Academy mentoraként.

A   a coachingban eltöltött 15 év alatt körülbelül 4600 órányi személyes munkát szereztem   élet és   ügyvezető formátumokban, és   körülbelül 3500 órányi csoportmunka   keretrendszerben csapatfejlesztő programok és mentorálás.

Legalább egyszer   hat hónap múlva általában további ismereteket kapok a technikák szerzőinek kezéből. Ma az ismeretek és készségek csomagja nem verbális coachingot, transzformációs coachingot, integrált coaching, executive coaching, rendszer-tanácsadás és   szervezeti csillagképek, modellezés és sok más tudás. Volt szerencsém igazolásokat kapni különféle szinteken Peter Vritz, Stuart Heller, Jan Ardui, Judith DeLosier és   Robert kezéből Dilts, és   kétszer erősítse meg a PCC szintjét a   Nemzetközi Coaching Federation ICF-ben   2015-ben és   2019-ben, ami garantálja a szakmai színvonalat többre nem   velem ismerős ügyfelek.
Mit jelent nekem a coaching?
A meghatározás áll hozzám a legközelebb coaching az egyik   vezető üzleti coach által Európában, innovatív vezető, előadó, az emberi géniusz kutatója, a London School alapítója coaching és az effektív coaching Myles Downey szerzője:
„A coaching   az edző létrehozásának folyamata az ügyfél személyiségének teljes körű fejlődésének feltételei. Ez a népszerűsítés művészete teljesítmény, képzés és egy másik személy fejlesztése. "
Miles Downey
Üzleti edző, London alapítója coaching iskolák
További információ a látásomról coaching ot elmondtamez a cikk.
Elképesztő dolog   - coaching. Az emberek   kérésekkel érkeznek, sokan   amit elértél   ebben az életben sokkal több, mint te. Tanulnál tőlük, de   segítséget kérnek   neked ...

És itt kezdődik a legérdekesebb   - ízület az   ügyféllel utazás a belső világába, tele titkokkal és felfedezésekkel. Mesefelület a   feltáratlan utak mentén, ahol a világegyetem ajándékai szétszóródnak szükséges erőforrások.

Természetesen az összes erőforrás a megvalósításhoz a   által kért ügyfél már létezik, de valamilyen okból     nem fér hozzá hozzájuk. Ebben   ebben én   és   látom az énemet szakmai feladat   - támogatni egy személyt a képesség elsajátításában "Növek" a probléma felett, nézze meg a megoldást, és   higgyen a   sajátban erő.

És végül az ülés végének ünnepélyes pillanata. Ezek kiegyenesedtek hát, kiegyenesedett váll, tisztán és   néha nem is   csengő szem hangosan "köszönöm" ...

Csak az a helyzet, hogy az ember már siet boldogságának megismerésére ...
Ideje cselekedni!
Hagyja a koordinátákat, és   én   5 perc múlva elmondom, hogyan lehetek hasznos számodra
A   gombra kattintva Ön beleegyezik a személyes adatok feldolgozásába és   beleegyezik Adatvédelmi irányelvek.
Német Bazhanov edző
+7 (916) 628−0038
[email protected]
Moszkva, 5. Monetchikovsky sáv, 8/10.
Hogyan lehet eljutni : A Paveletskaya metróból kör alakú egy kijárat. A Paveletskaya metró sugárirányú kijáratától a   st.   Novokuznetskayaig.
Kijön Az   utcán, Landmark & ​​Nbsp; - Gyógyszertár 36'6, a   szemben. Menjen a   it oldalra és   haladjon jobbra a villamosvágány mentén. Landmark & ​​Nbsp; - Vörös templom a   sarokban. A vörös templom után forduljon balra az   5. Monetchikovsky sávra. Úgy, hogy a   jobbra megy oldalán, menjen egyenesen. Az első kereszteződés elhaladása után a   jobb oldali   sarokban van 5 emeletes ház, tornáccsal és lépcsővel. Mássza fel a   lépéseket és   hívja a   alsó csengőt: LLC   "UmTelo".
Az edző hivatalos weboldala és   üzleti edző, Herman Bazhanov.PCC edzői bizonyítvány ICF. Életvezetési tanácsadás. Üzleti coaching. Executive coaching. Szakmai coaching   Moszkvában. A teljesítmény javítása. Coaching szolgáltatások. Edző konzultáció. Coaching személyzet, transzformációs coaching. A személyes hatékonyság javítása. Az önbecsülés javítása.
Lépjünk kapcsolatba!
Hagyja névjegyeit, 24 órán belül visszahívom
A gombra kattintva hozzájárul a feldolgozáshoz személyes adatokat, és elfogadjapolitika titoktartás.