Coaching a   személyzet fejlesztésében. Személyes vezetői coaching

Üzleti coaching

Hagyja névjegyeit és   1 napon belül tanácsot kaphat az   coachingról
A gombra kattintva hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához, és beleegyezikpolitika titoktartás.
A coaching egy szervezet számára   munka a vállalat szisztémás problémáival. Az egyes alkalmazottak teljesítményének javítása, osztályok vagy szervezetek az   egészben. Például egy hatékony értékesítési rendszer kiépítése   vállalatnál termék-promóciós stratégia kidolgozása, vállalati politika kialakítása stb. Vagy megérteni, mit kell kezdeni a   legidősebb, tapasztaltabb, de   vonakodó alkalmazottal, amelyet egyre nehezebb integrálni a növekvő vállalkozás gyorsan változó struktúrájába.
A coaching nem   tanít, a   segít a tanulásban
Timothy Gallway, a coaching alapítója

Példaként   adok néhány fő problémát, amelyek együtt vannak   ügyfelekkel jó eredményeket értünk el:

 • menedzsment képességek fejlesztése,
 • a változásokkal szembeni ellenállás
 • keresztfunkcionális probléma,
 • új vezetők bevonása a   pozícióba
 • az erőforrások ellenőrzése (idő, pénzügyek, munkavállalói kompetenciák),
  a személyzet motivációja a   társaság elhúzódó válságának időszakában
 • a "fiatal" vezetők és a "tapasztalt" beosztottak közötti interakció problémái,
 • hatékony értékesítési csapat felépítése
 • a közvetlen vezetők hitelességének elvesztésével kapcsolatos problémák megoldása,
 • a cég túlélése   erősen versenyző környezetben
 • a személyzet általános energiaszintjének növelése,
 • a kultúrák közötti interakciók problémái a vállalatoknál, ideértve több cég egyesülését is vállalatok,
 • hatékony termékpromóciós stratégia kialakítása.
Több mint 25 éve elég szerencsés vagyok a B2B irányításához és   B2C vállalatok különböző szinteken.

Ez idő alatt   sokat gyűjtöttem példák a sikeres és   nem   nagyon interakcióra az   ügyfelekkel, ahol a párbeszéd folytatható az első találkozó   első perceiben félbeszakadt, vagy a kölcsönösen előnyös együttműködés tartott évtizedekig   nem ért véget   még az üzleti élet más területeire való áttéréssel sem. Az utolsó kapcsolat arra épült, hogy   maximálisan az ügyfél feladataira összpontosítson és a vállalat képességei, amelyek megfelelnek ezeknek a feladatoknak, az   ügyfelek gondozása nélkül figyelem elvesztése   állapotuk és érdekeik,   nyitottságuk és felelősségük   ígéreteiért,   tiszteletben tartva az ügyfél meglévő hiedelmeit és   értékek.

Ez a tapasztalat és a szakmai ismeretek a   a pszichológia területén, a coaching és a   modern pszichotechnológia képezte a már létező programok alapját és   használatosak, amikor egyedi tréningeket írnak az ügyfelek feladataira.
A programjaim

Minden program, képzés, mesterkurzus az ügyfél igényeihez és igényeihez igazodik. Mondok példákat a már kidolgozott programokra. Lehetőség van arra is, hogy "nulla" -ból programot dolgozzon ki vevői kérés.


Ügyfeleim
ABI Product, PJSC "Magnitogorsk Metallurgical" üzem "," PEK ", TPH" Rusklimat ", Cisco Systems, IKEA, Leroy Merlin szállító vállalat, Oriflame, Mary Kay, Bionika Media, Premier Laser, Balakovsky Food Holding, TASS hírügynökség, LDPR Party, Marketing One, Telenedelya, Nika Motors Holding, A Komsomolskaya Pravda és   más vállalatok, amelyeken keresztül kapcsolatba lépek szolgáltatóim.
Vállalati ügyfelek véleménye
Ideje cselekedni!
Hagyja a koordinátákat, és   én   5 perc múlva elmondom, hogyan lehetek hasznos számodra
A   gombra kattintva hozzájárul a személyes adatok   feldolgozásához, és   elfogadja Adatvédelmi irányelvek.
Német Bazhanov edző
+7 (916) 628−0038
[email protected]
Moszkva, 5. Monetchikovsky sáv, 8/10.
Hogyan jutunk el oda : A Paveletskaya metróból gyalog egy kijárat. A Paveletskaya metró sugárirányú kijáratától a   st.   Novokuznetskayaig.
Kijön Az   utcán, Landmark & ​​Nbsp; - Gyógyszertár 36'6 a   házban, szemben. Menjen a   it oldalra és   haladjon jobbra a villamosvágány mentén. Landmark & ​​Nbsp; - Vörös templom a   sarokban. A vörös templom után forduljon balra az   5. Monetchikovsky sávra. Úgy, hogy a   jobbra megy oldalán, menjen egyenesen. Az első kereszteződés elhaladása után a   jobb oldali   sarokban van 5 emeletes épület, a tornáccsal és a lépcsőházzal. Mássza fel a   lépéseket és   hívja a   alsó csengőt: LLC   "UmTelo".
Az edző hivatalos weboldala és   üzleti edző, Herman Bazhanov.PCC edzői bizonyítvány ICF. Életvezetési tanácsadás. Üzleti coaching. Executive coaching. Szakmai coaching   Moszkvában. A teljesítmény javítása. Coaching szolgáltatások. Edző konzultáció. Coaching személyzet, transzformációs coaching. A személyes hatékonyság javítása. Az önbecsülés javítása.
Lépjünk kapcsolatba!
Hagyja névjegyeit, 24 órán belül visszahívom
A gombra kattintva hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához, és elfogadja cpolitika titoktartás.