Edzés és súly normalizálás

German Bazhanov interjúja a "Fogyás helyesen" magazinnak
Mindenki aggódik nehéz idők különböző módon: egyesek „megragadják” a stresszt, a hűtőszekrényt a nap bármely szakában kiürítik, mások   éppen ellenkezőleg, elveszítik étvágyukat, és   ehetnek   egy darabot sem. Hatások kiszámítható és   nem   mindig kellemes: túlsúly vagy annak hiánya. Hogyan lehet túlélni a "lendületes év ”a test károsodása nélkül? Irányíthatja a stressz szokásait? Német Bazhanov edző erről az interjúról mesélt "A fogyás helyesen" címmel.
— A   legújabb téma a stressz nagyon relevánssá vált: a pszichológusok és a pszichoterapeuták sokkal többet jegyeznek meg a nők elkezdtek   segítséget kérni. Miért gondolod? Végül is "unalmas idők" nálunk messze jön az   az első alkalomtól.
— "Nincs unalmas idő" nálunk és   az igazság nem először jön, hanem   korunk egyik jellemzője abban, hogy   a nőknek egyre inkább vállalniuk kell a férfiak feladatait. Sőt, ez lett a szokás. olyan mértékben, hogy a nők apránként elfelejtették, hogy ezek a feladatok   szükségszerűség támogatni a családot, meghozni a legnehezebb döntéseket   - valójában teljesen nőies. Határ a férfias és a   nőies között annyira kitörlődik, hogy a divatházak mintákat kezdenek létrehozni a férfiak számára hölgyekre jellemző   körte alakú figurával. Kevés nő van a modern világban csak azt engedhetik meg maguknak, hogy "tűzhely őrzői" lehessenek, ami kapcsolatokat épít, kényelmet teremt és   harmónia a házban   - a legtöbb nő most arra kényszerül, hogy megközelítse ezt a szintet megérteni önmagad és   életedben a helyedet, amely egészen a közelmúltig tartozott a férfi világnak.

Emellett a stabilitási tényező minimálisra csökken, és valami lehetetlen tervezzen, találjon szilárd támaszt. A helyzet nem változik   akkor   minden nap   - ez percenként változik. A   modern világban minden annyira összekapcsolódik, hogy geopolitikai események, amelyek objektív módon nem   függenek tőlünk   - világgazdaság, árak   olaj, fegyveres konfliktusok   miatt - egyik napról a másikra   élettervek. Olyan emberek, akik tegnap bíztak a   holnapban, egy bizonyos pillanatban szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy a munkáltató nem tud   fizetni a   szolgáltatásaiért. Nagy vásárlás, utazás, sok erőfeszítés hiábavaló. Igen   sokszorosára nőtt és   sebesség és   mennyiségű kapott információ   - a modern embernek feje van túlterhelt a   határig.

És ami különösen szomorú, az emberek abbahagyták az érzésüket a   biztonságban. Ez egy nő megpróbáltatása. Mindezek a tényezők rendkívüli stresszt okoznak. még a nagyon nívós emberek számára is. És az élet ritmusa olyan, hogy szünetet adhatnak maguknak kevés. És végül is a vad természetben is a feszültség és a kikapcsolódás helyettesíti egymást és az állatok pihenést nyújtanak maguknak: egy éhes oroszlánnő, aki zsákmányt hajtott, először lefekszik és   és   csak akkor eszi meg. És   evés után ő is tart egy kis szünetet, mielőtt tovább folytatná tevékenység. Most   a legtöbben   nem adnak maguknak pihenést   egy percig:   annyira megszoktuk   azt a tényt, hogy folyamatosan gondolunk valamire, döntéseket hozunk   mások számára, akik nem veszik észre az állandó stresszt, ami   krónikus állapothoz vezet feszültség.
— A legfontosabb kérdés: Miért "ragadja meg" stresszük egy részét, és mások éppen ellenkezőleg, abbahagyják az evést?
— Minden ember feltételesen lehet két kategóriába sorolhatók: azokon, akik „kiégetik” a stresszt, és azokon, akik depresszióval, önmegsemmisítéssel vagy önsajnálattal reagál a   stresszre.

Az ókori Spártában olyan barbár szokás volt: amikor fiúk születtek,   életre és háborúra való alkalmasságuk tesztelt, fejjel lefelé tartva a szakadék felett. Ha elpirult, ez azt jelentette, hogy nehéz pillanatokban emelkedik az adrenalin, és   a jövőben jó harcosok lesznek. Csecsemők, akik ebben a pillanatban elsápadtak mert a háború a   jövőben nem volt megfelelő   - ez azt jelenti, hogy a kritikus pillanatokban igen nem   képes lesz cselekedni. Van egy legenda, miszerint ilyen babákat dobtak a   szakadékba. A történet hátborzongató, de   világosan szemlélteti azt a tényt, hogy még az ókorban is észrevette, hogy mindenki másként éli meg a stresszt.

Megfigyelve, mi történik az   emberekkel, akik   hozzám jönnek   coachingért, látom, hogy nehéz pillanatokban csak emberek hiperaktívak és   agresszívek, mások nem kedveltek. Ennek megfelelően a test reagál eltérően. Amikor a krónikus stressz arra kényszeríti az embert, hogy visszavonuljon önmagából, a test elkezdődik A belső erőforrások tartalékainak megtakarítása   számára, ha a helyzet még kritikusabbá válik. Onnan   ugyanaz - a súly felhalmozódása és az állandó fáradtság érzése, így az ember kisebb pazarolt energia. Olyan emberek, akik természetüknél fogva "harcosok", éppen ellenkezőleg, stresszben vannak túl aktív és   aktív. A testük minden belső erőforrást felhasznál és   újrahasznosítja az energiát, ezért   drasztikus fogyás.
— Kiderült, hogy ezek a folyamatok az öntudatlan és   az adott személy temperamentumától függ, amelyet ő nem választ   Mit kell   tenni? Hogyan lehet   nehéz helyzetekben nem hízni a túlsúlyban vagy fordítva, nem veszíti el?
— Nem számít, hogyan kritikus pillanatokat él át   - hízik túlsúlyban, vagy fordítva, lefogy a   -ban mindenekelőtt az   okkal kell dolgozni. Ez   krónikus feszültség. És     csak nem tud   megszabadulni. Fogyókúrák és   sport, azoknak, akik még nem tették meg őket, további stressztényezőkké válhatnak.

Ha pontosan tudja, hogy fájdalmas soványsága vagy elhízása stresszel jár (jobb természetesen az orvos   segítségével megtudhatja), erőfeszítéseket kell tennie, hogy visszaszerezze magát   normál állapotban, "nulla egyensúly". Ha   nem   tud elvonatkoztatni   stresszes helyzetéből adódóan objektív lehet. Ez olyan, mint főzzük a borscsit, miközben egy   serpenyőben vagyunk.
— Tud-e adni van tipp a stressz kezelésére? Azok, amelyek valóban működnek és   nem   "ritkábban olvassa el a híreket az   interneten".
—  Van néhány bonyolult de   módszeres gyakorlatot igényel. Itt van a kedvenc Stuart Heller gyakorlatom "Visszatérés" a testedhez, megértés és   érzés, ami történik   a valóságban. Keresse meg a lábát és a lábát, érezze, hogyan hajolnak meg a   emeleten keresse meg a kezét és a kezét, ne feledje, hogy   gerince van   fej, és   mélyen lélegezzen ki. Figyelje meg, hogyan változott az állapota, és   kérdezd meg magadtól, mit érzel most   valójában   és mit csinálsz valóban szükséges ennek a helyzetnek a kezeléséhez. Gyakran az illető megérti, hogy rövid pihenésre van szüksége, és   nem fog tükröződni   hatékonyságán, de   segít további erõsségek megszerzésében további problémák megoldásához.

A meditatív gyaloglást is tudom ajánlani, amely egyre népszerűbb. Ő több erőfeszítést és fegyelmet igényel, de   valóban működik. Elég tizenöt-húsz perc szabadidő, egy   parkban vagy éppen egy   csendes utcában. A lényeg A gyakorlat az, hogy szinkronizálja lépéseit a   légzéssel. Belégzés   - felemelte a lábát, kilégzés   - leeresztve. Eleinte nem könnyű, mert nagyon lassítani kell! Mert azok az emberek, akik megszoktak valahova futni, és   sietnek, ez komoly teszt, egyesek eleinte még egyensúlyukat is elveszítik. De   már a második vagy harmadik sétánál kezdődik a körülötted lévő világ nyerjen új aspektusokat és   színeket, és   maga is tele van energiával   egész nap erőteljes tevékenység.

Természetesen nem szabad   illúziót vallania arról, hogy pár ilyen meditatív séták   - és   képesek lesznek lefogyni. De   tudsz normalizálja belső állapotát, és   ez nagy lépés a súlykorrekció útján. További további erőfeszítésekre lesz szüksége a saját energiarendszerének felépítésével kapcsolatban és   sportedzés. Így elkezdheti az új rendszer felépítését viselkedés. A szokás kialakulásának fiziológiailag meghatározott időszaka   - 21 nap, ezúttal új idegi kapcsolatok kiépítése. És   azt jelenti, hogy ne várjon   gyors eredményeket és   ne dobja el mindent az első sikertelen kísérlet után.

  Van egy barátom, kiváló osteopata, igazi szakember. Hosszú évekig   segített az embereknek a spórolásban   hátfájástól. És   -ban   valamikor azt mondta: ennyi, elegem van a munkából   következményekkel. Hátat állítok az embereknek, és   néhány hónap múlva megérkeznek a   problémával. És   ez   - a szokásaik bürokráciájának eredménye. Ennek eredményeként   felhagyott a   felnőttekkel való együttműködéssel és   segíti a gyerekeket az   kezdetekben életútjuk megtanulni hallgatni a testüket és   dallamban lenni   magaddal.

Túlfogyasztás vagy éhezés a krónikus stressz talaján   a bulimia és az étvágytalanság helyes módja az, ha   súlyos mentális rendellenességek. Még akkor is, ha   nagyon elégedetlen a súlyával, gondoljon először a   hogy visszanyerje a nyugalmat és a stabilitást. Az emberi psziché   - nagyon vékony számít, ügyelnie kell rá. Főleg most.
Megválaszolt kérdések Német Bazhanov
PCC ICF edző, mentor IADT

(Az oldalra mutató hivatkozás idézésekor kötelező)

Ajánlott anyagok a témához:
Ideje cselekedni!
Hagyja a koordinátákat, és   én   5 perc múlva elmondom, hogyan lehetek hasznos számodra
A   gombra kattintva Ön   beleegyezik a személyes adatok feldolgozásába és   beleegyezikAdatvédelmi irányelvek.
Német Bazhanov edző
+7 (916) 628−0038
[email protected]
Moszkva, 5. Monetchikovsky sáv, 8/10.
Hogyan lehet eljutni : A Paveletskaya metróból kör alakú egy kijárat. A Paveletskaya metró sugárirányú kijáratától a   st.   Novokuznetskayaig.
Kijön Az   utcán, Landmark & ​​Nbsp; - Gyógyszertár 36'6, a   szemben. Lépjen a   it oldalra és   haladjon jobbra a villamosvágány mentén. Landmark & ​​Nbsp; - Vörös templom a   sarokban. A vörös templom után forduljon balra az   5. Monetchikovsky sávra. Úgy, hogy a   jobbra megy oldalán, menjen egyenesen. Az első kereszteződés elhaladása után a   jobb oldali   sarokban van 5 emeletes épület, a tornáccsal és a lépcsőházzal. Mássza fel a   lépéseket és   hívja a   alsó csengőt: LLC   "UmTelo".
Az edző hivatalos weboldala és   üzleti edző, Herman Bazhanov.PCC edzői bizonyítvány ICF. Életvezetési tanácsadás. Üzleti coaching. Executive coaching. Szakmai coaching   Moszkvában. A teljesítmény javítása. Coaching szolgáltatások. Edző konzultáció. Coaching személyzet, transzformációs coaching. A személyes hatékonyság javítása. Az önbecsülés javítása.
Lépjünk kapcsolatba!
Hagyja névjegyeit, 24 órán belül visszahívom
A gombra kattintva hozzájárul a feldolgozáshoz személyes adatokat, és elfogadja пirányelv titoktartás.