Vállalati programok és eredeti képzések
Vállalati programok és eredeti képzések
Ellenőrzés kulcskompetenciák
Ellenőrzés kulcskompetenciák
Szintlépés a vezető pszichológiai kompetenciája, professzionalizmusa és hatékonysága az önigazgatásban, a célokban, a folyamatokban, a kommunikációban a beosztottakkal és az ügyfelekkel.
Kinek
Azoknak, akik újat keresnek a döntéshozatal formái, új lehetőségek tevékenységük hatékonyságának javítására, kik gondoskodik személyiségének és légkörének harmonikus fejlődéséről, amelyben tartózkodik.
Mi vagy te tanulni és tanulni
  • A   kezelési folyamatot a rendszerszemlélet szemléletén keresztül tekintheti meg
  • Határozza meg a vezetői kompetenciákat
  • Felfedezi Stuart Heller „Öt gyűrű rendszerét”, amely a   gyakorlati keleti bölcsesség és a vezetés fejlesztésének modern európai elmélete kompetenciák
  • Ismerje meg saját szokásainak bürokráciáját
  • Ismerje meg   az alapvető kompetenciafejlesztési gyakorlatokat
Program
  • A vezető problémakörének kutatása, kulcskompetenciák meghatározása
  • Stuart Heller öt gyűrűs rendszerének bemutatása
  • A csoporttagok gyakorlati munkája önmagukkal és   között, irányítva a saját "szokások bürokráciájának" megértése, a személyes fejlődési zónák keresése, és   az egyes gyakorlatok elsajátítása
Minden program alkalmazkodik a funkciókhoz és a vállalati követelmények kombinálhatók   egyéb technikákkal, kiegészítve, csökkentve, átdolgozva.

A képzés és a vállalati kérdések   programok, hívja a +7 (916) 628-0038 telefonszámot.
Рекомендуемые материалы по теме:
Ideje cselekedni!
Hagyja a koordinátákat, és   én   5 perc múlva elmondom, hogyan lehetek hasznos számodra
A   gombra kattintva Ön   beleegyezik a személyes adatok feldolgozásába és   beleegyezikAdatvédelmi irányelvek.
Német Bazhanov edző
+7 (916) 628−0038
[email protected]
Moszkva, 5. Monetchikovsky sáv, 8/10.
Hogyan lehet eljutni : A Paveletskaya metróból kör alakú egy kijárat. A Paveletskaya metró sugárirányú kijáratától a   st.   Novokuznetskayaig.
Kijön Az   utcán, Landmark & ​​Nbsp; - Gyógyszertár 36'6, a   szemben. Lépjen a   it oldalra és   haladjon jobbra a villamosvágány mentén. Landmark & ​​Nbsp; - Vörös templom a   sarokban. A vörös templom után forduljon balra az   5. Monetchikovsky sávra. Úgy, hogy a   jobbra megy oldalán, menjen egyenesen. Az első kereszteződés elhaladása után a   jobb oldali   sarokban van 5 emeletes épület, a tornáccsal és a lépcsőházzal. Mássza fel a   lépéseket és   hívja a   alsó csengőt: LLC   "UmTelo".
Az edző hivatalos weboldala és   üzleti edző, Herman Bazhanov.PCC edzői bizonyítvány ICF. Életvezetési tanácsadás. Üzleti coaching. Executive coaching. Szakmai coaching   Moszkvában. A teljesítmény javítása. Coaching szolgáltatások. Edző konzultáció. Coaching személyzet, transzformációs coaching. A személyes hatékonyság javítása. Az önbecsülés javítása.
Lépjünk kapcsolatba!
Hagyja névjegyeit, 24 órán belül visszahívom
A gombra kattintva hozzájárul a feldolgozáshoz személyes adatokat, és elfogadja пirányelv titoktartás.