Látható és   kézzelfogható eredmény az első találkozó után
Életedzés:
coaching, átalakítja az életet
Hagyja névjegyeit és   1 napon belül tanácsot kaphat a   coachingról
A gombra kattintva hozzájárul a személyes adatok feldolgozásához, és beleegyezik politika titoktartás.
10 éve vagyok   személyes coaching foglalkozások az   életvezetési és   üzleti coaching ban.
Saját kliensek olyan emberek, akik szomjazva tapasztalták, hogy bármiben változtatni akarnak életükben ezek a változások és   aktívan dolgoznak ebben az irányban.

Vagy emberek ezek, csak akik megértik, hogy valamit tenni kell a jelenlegi élethelyzetben, de   nem tudják   hol kezdje és   hol kezdjen tovább   ezek az erősségek.

Néha az emberek annyira eltévedt az életben, és semmit sem akartak   már nem akartak, hogy még a kezdeményezés is   hozzám jönni nem tőlük, hanem   rokonaiktól vagy főnökeiktől. Ezek lehetnek háziasszonyok, középvezetők vagy a vállalatok felső vezetői. Teljesen különböző az emberek   foglalkoztatás, státusz, életkor és nem szerint.

Mindegyikben azonban van egy közös vonás: Az óráink után mindegyikük   beszélt a   valódi eredményről a   coaching tól, ami mindenképpen örült nekik.

Német Bazhanov
Okleveles edző PCC ICF
Mi a coaching?
A coaching definíciói, sok. Csak kettőt adok, amelyek a legközelebb vannak hozzám.
Coaching — az emberi fejlődés előmozdításának művészete. A hatékony coach segít az embereknek már felfedezni elérhető náluk, de   még nem   teljesen fejlett, potenciális.
— Péter Vritsa , PhD, PCC, a Nemzetközi Mély Akadémia alapítója Átalakulások és   Nirarta Élettudat Központ
Coaching   - ez az a folyamat, amikor a coach feltételeket teremt az ügyfél személyiségének teljes körű fejlesztéséhez. azt a teljesítményjavítás előmozdításának művészete, Egy másik személy tanulása és fejlesztése .
Miles Downey alapítója, a London School of Coaching
Más szóval: a coaching   az ügyfél és az edző folyamatos közös munkája az ügyfél személyes kérése, amely hozzájárul a személyes eredmények eléréséhez és a kliens szakmai élete.

Az életvezetési tanácsadás maximális hatása abszolút bárki megkaphatja, ha valóban változtatni akar és készen áll törvény. Kész és   képes arra, hogy nagy erőfeszítéseket tegyen a problémák megoldása érdekében. Nem az edző kliensévé válásnak nincsenek más feltételei. Nem   profi, nincs   nem és életkor, nincs más.
Milyen eredményeket érhet el   életvezetési tanácsadással elérni?
Az életvezetési tanácsadás maximális hatása mindenkit szerezz, ha valóban éhes a változásokra, és   készen áll törvény. Kész és   képes arra, hogy nagy erőfeszítéseket tegyen a problémák megoldása érdekében. Nem nincs más feltétele annak, hogy egy coach ügyfélévé váljon. Nem   profi, nincs   nem és életkor, nincs más.
Példák más lehetséges lekérdezésekre az   edzőnek
Hol találhat időt arra, hogy időben legyen összes?

Hogyan lehetne javítani az önbecsülést?

Hogyan lehet sikeres?

Hogyan építsünk kényelmes kapcsolat a   vezetővel?

Hogyan lehet előléptetni a   szolgáltatáson?

Hogyan lehet elérni a harmóniát a munka és a személyes élet között?

Hogyan lehet elkerülni a kiégést?

Hogyan kerülhető el a konfliktus   munkában?

Hogyan lehet megváltoztatni a kapcsolat állapotát?

Hogyan találhatunk időt   magadon?

Hogyan találhatunk időt a   család számára?

Hogyan találhat ötletet üzleti?

Hogyan találja meg kedvenc munkáját?

Hogyan találja meg lelki társát?

Hogyan lehet kapcsolatot létesíteni szeretteivel, rokonaival, gyermekeivel?

Hogyan lehetne javítani az   idős szülőkkel való kapcsolatokat?

Hogyan indítsd el saját üzleti?

Hogyan lehet növelni az alkalmazottak motivációját?

Hogyan lehetne javítani hatékonyság?

Hogyan lehetne javítani a személyzet munkájának hatékonyságát?

Hogyan építeni az álmai kapcsolatát?

Hogyan dönthetünk egy   másik oldalra lépésről város / ország?

Hogyan valósítsd meg magad az életben?

Hogyan lehet ezt megtenni,   munkánál érthető?

Hogyan növelheti cége profitját kétszer  

Hogyan lehet kilépni nem szeretett, de   pénzbeli munkájából?

Hogyan találhatunk több időt a   gyermekekkel való kommunikációra?

Hogyan tartsuk meg alkalmazottak?

Hogyan lehet sikeresen kommunikálni más emberekkel?

A   mi a különbség a coaching között a   pszichológiai tanácsadástól?
ДValóban, gyakran   - és   kérdezze meg a   mi a különbség, és   miért használjon újfangled szót " élet coaching ", mert ezek a fogalmak így vannak hasonló?


Nem! Nem   egyforma!
Coaching és   pszichológiai tanácsadás   - abszolút Különböző dolgok!
1
Ki hozza meg a döntéseket?
Maga a pszichológus kínál megoldást a problémára   a "diagnózisodból" és a   a szakmai tapasztalatodból.
Nincs   nincs "diagnózis", nincs értékelés, tanácsadás vagy tanácsadás. Az edző követi   téged, támogatja, irányítja, segít felfedni önmagukat és képességeiket. Mind maga hoz döntéseket  


Edzőeszköz   - ügyes feladat kérdések. És a válaszai   a kulcsok a célok eléréséhez a jelenlegi helyzet és képességeik ismerete.

Az edző erre koncentrál a világ képe , segít   megértésében és átalakításában a kívánt eredmény elérése érdekében.

Pszichológus   tanácsolja az eljárást az általa kapott   oktatásból és   tanult eszközöket és   modelleket. A   segítséget e modellek posztulátumainak keretein belül nyújtják.2
Múlt vs jövő?

A pszichológus főként a múltjával dolgozik, a   problémára összpontosítva.
Az   edzővel együtt azon dolgozol   jövőjét átalakítja jelenlegi helyzetét.


A coaching a teljes bizalom légkörében zajlik, kerüli a felesleges aggodalmakat és a múltbeli sérelmek emlékeit és   sérülések. Pontosan elmondhatja, mit gondol eléggé szükségesnek. Vannak, akik ezért félnek   pszichológusokhoz fordulni, nem akarnak "nyitni" családi szekrények "és   menjenek onnan" a múlt csontvázai ".

A fogalmazás során az eredmény figyelembe veszi a jelenlegi állapot előnyeit , amelyeket szeretne mentés, és   a jövõt "ellenõrizzük" a   nem kívánt hatások jelenlétében a munka eredménye nagyon megörült.
3
Sebesség az eredmény és a költség megszerzése
Az emberek legalább pszichológusokhoz járnak hat hónap. Heti   1 órán át. Ez akkor van, ha szerencséd van, és     jó pszichológushoz ... Az eredmény   képesítésektől függ pszichológus, szorgalmad, az eltöltött idő és a vastagság pénztárca.

A coachingban nagyon sokat fog elérni gyors. Komoly elmozdulás lehetséges a   holtpontról az első után foglalkozások!

A hat hónap   az edzés maximális időszaka. Gyakran a feladatokat 2-3 munkamenet ben oldják meg, 1-2 hónapos intervallummal. A költség jó nevelés   magas szintű szakemberek által   garantált eredménnyel 10 000-20 000 rubel egy 2 órán keresztül ülés.

A   pszichológussal való megbeszéléseket átlagosan hetente egyszer tartják   1 órán át. Ennek az órának a költsége 1000-5000 rubel,   függőségben a pszichológus képesítéséből. Az eredmény eléréséhez szükséges minimális időtartam   - hat hónap (26 hét). Egyszerű számítások adják meg a 26 × 2500 órás átlagköltséget 65 000 rubel összeget.

Tetszik plusz vagy mínusz az   ugyanazon   pénz? Igen, csak nem az a tény, hogy miután pszichológussal dolgoztál együtt, az életed a   gyökereiben áll meg fog változni. Miután   jó edzővel   - eredményt dolgoztál garantált.
Vásárlói áttekintés:

„Ha először   Hermanrel dolgozik   percnyi interakció, akkor   megérted, hogy előtted van egy személy, aki te nem. Ő   nem mindig osztja a véleményedet, de   mindig   tiszteli   őt. Szeretnék feltárni mindent, ami történik   Önnél a   belső világban.

Egy kézzel   minden elkezdődik beilleszkedik a   polcokba, a személyes meg van osztva az   üzleti, kreativitási lehetőségekkel elfoglalja méltó helyét az életben. Másrészt nyilvánvalóvá váljon ezeknek az elemeknek a kapcsolata, és   hirtelen maga is rájön, hogyan készség és korlátai egyformán megnyilvánulnak   minden aspektusában élet.

És   azonnal megérted, mi a fontos, és mi nem. Eljövetel világosság, és   az agy megszabadul a felesleges gondolatok gubancától.

Az első munkamenetek eredményeként   rájöttem, hogy „válogatni a   múltban "felesleges, mert" ami történt   már megtörtént ". Úgy éreztem, hogy szilárdan talpon vagyok, és   el tudok tolni abból, amivel jelenleg rendelkezem   Néhány új minőség jelent meg az életbe vetett bizalom, a kreativitás, az üzleti élet. Herman kibővíti a tudás határait, lehetőségeket, és   az eredményben,   megtalálja a kiutat a   rendelkezések.

Kellemes légkört teremt a kölcsönhatás folyamata A közös munka olyan, mint a   és   barátság és     partnerség, ahol van hely mindenféle érzelemnek, amelyeket nem & bb; sajnálom megosztani. Mindegyik után olyan munkamenetek, amelyeken   pozitív "töltéssel" megy, és   érzi, hogy minden lehetséges. És   a tervezett megvalósításakor bizakodik abban, hogy Herman mindig következő, és   bármely nehéz pillanatban, tárcsázhatja a telefonszámát. Habár gyakran nem is kell ezt tennie, mert emlékezve a   munkamenetre, csodálatos módon maga találja meg a választ az   izgalmas kérdésre.

Én   ajánlanám Hermant szakembernek azoknak, akik eltévedtek   gondolatok, akiknek meg kell érteniük önmagukat, dolgoznak a személyiségükön és   keresse meg jogos helyét az életben. "

Pavel Sokolov művész, énekes, táncos, zenész, a "Na-Na" csoport ex-szólistája
Ha   Hermannal dolgozik az első percektől kezdve interakció, akkor   megérted, hogy előtted olyan személy áll, aki nem ismer téged. Ő   nem mindig osztja az ön véleményét, de   mindig tisztelettel bánik   neki. Szeretnénk feltárni mindazt, ami bennetek történik, a   belsőben világban.

Az első néhány munkamenet eredményeként rájöttem, hogy "válogatni a   múltban "felesleges, mert" ami történt   már megtörtént ". Ezt úgy éreztem Szilárdan állok a   lábamon, és   kiindulhat abból, amit adtam   pillanat. Az élet, a kreativitás és az üzleti élet iránti bizalom új minősége volt. Hermann kibővíti a tudás határait, lehetőségeit és   ennek eredményeként   megtalálja a kiutat   bármely pozícióból.
Pavel Sokolov
Művész, énekes, táncos, zenész, a "Na-Na" csoport ex-szólistája
Munkám 3 alapelve
Az elvek, amelyek Betartom életedzőként végzett munkámat
Ügyfélszolgálat
Az edzői foglalkozásokat a gondoskodás, a bizalom légkörében tartják és   támogatás. Elkerülheti a felesleges aggodalmakat és a múltbeli sérelmek emlékeit és   sérülések.

garantálom neked teljes "jelenlétemet" veled az   munkamenet minden percében.

Dolgozzon az eredményekért
A lehető legnagyobb segítséget kapja céljainak gyors és pontos elérése.


És   soha nem Nem nézem a   stoppert, dolgozom az egyes munkameneteken   eredményre.
Titoktartás
Pontosan elmondja, amit szükségesnek gondol és   elegendő. Nincs szükség a transzformációs coaching megértésére kontextus részletei.

Egyébként a   ban a folyamat összes csínja-baja megmarad köztünk.

Hogyan fog menni a mi coaching?
Alkalmazástól eredményig
Rövid telefonos ismeretség
megbeszélése problémák és az Ön elvárásai a coachingtól.

Зbűz 8 (916) 628-00-38 vagy hagyja Alkalmazás a   oldalon
A részletek pontosítása együttműködés, az első edzői ülés helye és ideje
  elfogadom Moszkva központját, és   minden olyan számodra kényelmes helyre is elmegyek   fővárosok. Ha szükséges, elmegyek a   régiókba.
Lehetséges a munka is Skype .

A legtöbbem ügyfelek - elfoglalt emberek, és   készek   megbeszélésekreeste vagy   hétvégén.
Első edzői foglalkozás, 2 óra
Tisztázza a kérés   coaching, " coaching megállapodás " végrehajtása, beleértve az értekezletek számát (általában 2-6 ülés). Mindennek cél t határoz meg coaching és   célok minden munkamenethez.

A további intézkedések tervét szükségszerűen megvitatják kliens, "házi feladat" .
Szünet a 2-4 hét,
"házi feladatot" végez

Egy ilyen hosszú szünet rendkívül elengedhetetlen a belső munkád hoz. Végül is mély átalakulás zajlik, amely az új viselkedést képezi. És   szükség van rá szokja meg.

A " házi feladat " az elengedhetetlen eleme céljaid és   megerősítik az új viselkedést.
Intersesszionális támogatás, távolról
Az ügyfél munkamenetei közötti időszakban mindig tud és   lépjen kapcsolatba velem a lépések tisztázása érdekében, ossza meg a problémákat, tegyen fel kérdéseket.

A támogatást a   phone / skype végzi kötelező és benne van az előző munkamenet   költségében .
A munka befejezése után mindig   hogy   kapcsolatba lépjen veled   Bármikor felhívhatsz   bármikor, megoszthatod siker, beszéljen   nehézségekről. Ha kiigazításokra van szükség, mindig nyitott vagyok együttműködésünk folytatása.
Hány ülés szükséges?
Megkülönböztető az életvezetési tanácsadással végzett munkám jellemzője, hogy   sok más edző   Hosszú és meglehetősen mély munkameneteket (2–2,5 óra *) tölthetek, legfeljebb 1-nél. 2-3 hetente egyszer.   egyes kérések esetén az intervallum 2-re növelhető hónapok.

Tapasztalataim szerint a   ebben a munkaformában változnak meg leghatékonyabban.

Az edzői foglalkozások száma az Ön kérésétől függ és   "tudatosságát" és   az első találkozón határozzák meg. Hála nekem megközelítéssel, egyes problémák megoldhatók, és   egy munkamenetre, a legtöbb   3-5, komplex mély lekérdezések   - akár 10 coaching ülés,   1 hetes intervallummal legfeljebb 2 hónap. Minden nagyon egyedi, és   az Ön kérésétől és   a kérésétől függ hajlandósága annak megoldására.

* Néhány vezetői ülés (  üzleti coachingban)   1 órára rövidíthető.
Mi történik a   coaching munkamenetben?
Hogyan fog történni minden és   mi a szerepünk mindkettőnknek?
A coaching   folyamatos együttműködés az ügyfél és az   edző munkája az ügyfél személyes kérésére, elősegítve az elérését valódi eredmények az ügyfél   személyes és szakmai életében.

Kulcs a   - közös szó. Az edző nem     nem ad tanácsot, nem   jelöli és   nem értékeli a cselekedeteit. Ő csak neked segít önállóan talál megoldást a problémájára, és   hozzon nyilvánosságra forrásokat a megoldás megvalósításához, mind az explicit, mind pedig a   hogy   továbbra is rejtve maradnak   benned. Alapvető edzőeszközök   - kérdéseket tesz fel és visszajelzést ad.

Mikor egy edző szakmai támogatása, önállóan fogalmaz meg célokat, stratégiákat dolgoz ki és   az élet legsikeresebbjeit testesítik meg.

Kommunikációnk a személyes coaching keretében   bizalmas légkörben zajlik együttműködő
kreatív folyamat.
Kezdjük azzal, hogy megfogalmazzuk a kérését a   munkamenetre tisztázzuk a részleteket, feltárjuk a problémát. Gyakran előfordul, hogy az igaz kérés a   a coaching kissé eltér az ügyfél által hangoztatottaktól, a   megért.

Ezután   feltárjuk a kívánt állapotot , amelyet megtalálunk motiváció az eléréséhez, keressük meg, mi akadályozta meg abban, hogy   mostanáig elérje azt, amit szeretne. Módokon sok eredmény lehet, megtaláljuk a legmegfelelőbbet , és   az   it és a   rejtett, amíg   még mindig erőforrások -ig, arról, amit   nem is sejtettél   ...

Ez a csodálatos   egy közös utazás a   belső világodon, amelynek   végén határozottan megtaláljuk az eredményt, pontosan azt, amiről kérdezted   És   mindenképpen meg leszel elégedve velük!
Vélemények az életvezetési tanácsadásról
Ideje cselekedni!
Hagyja el a koordinátákat és   én   5 perc múlva elmondom, hogyan tudok segíteni
A   gombra kattintva Ön   beleegyezik a személyes adatok feldolgozásába és   beleegyezikAdatvédelmi irányelvek.
Német Bazhanov edző
+7 (916) 628−0038
[email protected]
Moszkva, 5. Monetchikovsky sáv, 8/10.
Hogyan lehet eljutni : A Paveletskaya metróból kör alakú egy kijárat. A Paveletskaya metró sugárirányú kijáratától a   st.   Novokuznetskayaig.
Kijön Az   utcán, Landmark & ​​Nbsp; - Gyógyszertár 36'6, a   szemben. Lépjen a   it oldalra és   haladjon jobbra a villamosvágány mentén. Landmark & ​​Nbsp; - Vörös templom a   sarokban. A vörös templom után forduljon balra az   5. Monetchikovsky sávra. Úgy, hogy a   jobbra megy oldalán, menjen egyenesen. Az első kereszteződés elhaladása után a   jobb oldali   sarokban van 5 emeletes épület, a tornáccsal és a lépcsőházzal. Mássza fel a   lépéseket és   hívja a   alsó csengőt: LLC   "UmTelo".
Az edző hivatalos weboldala és   üzleti edző, Herman Bazhanov.PCC edzői bizonyítvány ICF. Életvezetési tanácsadás. Üzleti coaching. Executive coaching. Szakmai coaching   Moszkvában. A teljesítmény javítása. Coaching szolgáltatások. Edző konzultáció. Coaching személyzet, transzformációs coaching. A személyes hatékonyság javítása. Az önbecsülés javítása.
Lépjünk kapcsolatba!
Hagyja névjegyeit, 24 órán belül visszahívom
A gombra kattintva hozzájárul a feldolgozáshoz személyes adatokat, és elfogadja пirányelv titoktartás.