Felszabadulás a negatívból állítja.
Maurens-módszer

Szerző Német Bazhanov
Valójában, a negatív érzelmek önmagukban nem léteznek. Mi magunk rendeljük az állapotokat, azt az élményt, amelyet újra meg szeretnénk tapasztalni, pozitív színt ...
Napi   - értekezleteken, konferenciák, üzleti utakon, közlekedésben, otthon   otthon   túlzott feszültség és   akár stressz állapotokkal, amelyek számunkra nehezek legyőzni.

A nyilvános beszédtől való félelem lehet, ha a hang remeg, és   nem   a prezentáció egyetlen szavára sem emlékszik, amikor a kollégák és partnerek szemével. Vagy komoly beszélgetés szükségessége a   főnökkel   vad félelem miatt elhalasztva. Vagy kirúghat egy beosztottat, ha szükséges   nem mondhatja el neki ezeket a kellemetlen szavakat. És   még sok más.

Negatívnak nevezzük ezeket az állapotokat és érzelmeket.

Valójában   a negatív érzelmek önmagukban nem léteznek. Mi magunk rendeljük az állapotokat, azt az élményt, amelyet újra szeretnénk megtapasztalni, pozitív színnel és   fordítva, negatívnak nevezzük azokat az élményeket, amelyeket megismétlünk.

És   valójában érzelmeink és állapotaink, mind pozitív, mind pedig és   negatívak, a barátaink. Ez az a nyelv, amely   velünk van mondja a testünk. Egy másik, ha nem,   vegye figyelembe a betegségeket (de   ez a következő párbeszéd szakaszában),   nem. Miután megtanulta megérteni ezt a nyelvet, könnyebben meghatározhatja mi történik   valójában   veled, és   cserélje le azokat a jelenlegiakat, amelyek korlátozzák a lehetőségek, állítások   másoknál, találékonyabbak számodra a   pillanatban.

És   ez az egyik   fontos lépés a ma olyan népszerű téma elsajátításában, mint az érzelmi intelligencia fejlesztése.
Probléma térmátrix
Ha leírjuk a térmátrixot problémákat, a   koordináta-rendszer I   a következőket jelölné: összefüggésbe hozhatók   külső tényezőkkel és   belső tapasztalatainkkal,   jelenleg egy   feladatra vagy kapcsolatra koncentrálhatunk.

Akkor   ebben a rendszerben a következő legfontosabb mutatók követhetők fel, amelyek segíthetnek megbirkózni a   megfelelő használat esetén   ;: " csatlakoztathatóság ", " befelé tájolás magad "," szándék "vagy" cél "és  " folyamat   eredményei ". Kiderül egy nagyon hatékony sorrend az aktuális problémák megoldására öntanuló rendszerhez: észrevette , rájött , döntött és hatályba lépett , és   további   - észrevett visszajelzés, megvalósult stb.

A módszer leírása
Ezekhez hasonló sorrendet használva kulcsfontosságú vektorok láthatók és   a negatív állapotoktól való mentesítés módjában, az úgynevezett "Maurens-módszer ", amelyet a témavezetőm adott nekem   edzői gyakorlatom Vritz Péter .
1. lépés
1. lépés
Értesítés
Először ismerd fel azt a valamit történik, valamilyen érzés vagy érzelem kezd dominálni. Végül is azért, hogy időben legyünk elvégezni a kívánt változtatást, meg kell jegyezni, hogy szükséges. Például ki kell lépnie   jelentéssel a tevékenységeinek   eredményeiről, és   pánikba esett.
2. lépés
2. lépés
Név
 • Koncentrálja minden figyelmét arra, hogy   mi folyik valójában   mit ez?
 • Nevezze el.   az, ami szerinted valójában történik?
 • Mi történik valójában a   Például, ha fontolóra vesszük a fenti eset   pánikkal, majd   abban, hogyan fejeződik ki:
  • Van vattája, és   nem tud járni;
  • Száraz a szád &   és   nem tudsz beszélni;
  • És   ez is megtörténik   úgy, hogy   csak abbahagyta a légzést;
  • Vagy elfelejtette a mondandóját ...
3. lépés
3. lépés
Jóváhagy
 • Fogadja el a valóságot és   annak igazságát, ami ebben a pillanatban történik   ez normális.
 • Fogadja el ezt, hagyja jóvá és   köszönje meg. Végül is, ha felhívja a jelenlegi állapotot negatív, akkor   mi és   megpróbálunk harcolni ellene és   elkerülni. De   ha megérted, hogy testünk megpróbál mondani valamit, akkor   meghallgatjuk és kezeljük   ezeket az információkat   köszönettel. És   szó szerint elmondhatja a következőket:
  • Támogatást kell találnia, éreznie kell testét, szó szerint megtalálja a lábad és a lábad, valamint a padlóburkolaton érzik a   támaszt. Végül is ítélje meg maga, maga   ugyanaz   azért nem esik alá, mert beszélned kell az eredményeidről.
  • Rendbe kell hoznia saját artikulációs készülékét. Ön   ugyanaz   nem profi beszélő, aki előtt beszél közönség. És   a   tribün felé vezető úton a masszázsig az íny nyelve, segít. És   menjen ki, engedjen meg magának néhány kortyot víz. És még vizet is kér, máris megkönnyebbülést fog érezni, mint   már elkezdtél beszélni, és   nincs több félnivalód.
  • A   légzéssel   egy másik történet. Mikor Olyan tapasztalatok vagyunk, hogy nem vagyunk   nagyon kellemesek   a múlt tapasztalatai szerint valóban nem csak az egész testtel fagyunk meg, de   és   gyakran leállítjuk a légzést. És a   lélegzés   az élet! Így kezdjen el   lélegezni, vegyen egy párat - három mély lélegzetet, és   minden magától megy.
  • Gyakran elfelejtjük a szöveget, mert túl sokat fókuszálunk   másokon, és   ne magunkon, vagy gondolatokkal meneküljünk a   jövőbe, a saját kudarcának bemutatása (még akkor is, ha   korábbi tapasztalatokból származik), vagy ... Általában vissza kell térnie saját magához. A   aktuális pillanat. Hasznos itt gyűjtsd össze a fentieket: érezd a tested (lábad, karjaid, fejed ...), vegyen néhány lélegzetet és   kilégzést, és   menjen beszélni.
4. lépés
4. lépés
Отпусти
A   testület jóváhagyásával együtt jön a felszabadulás. És   nem kell emlékeznie mindarra, amit fentebb leírtam. Nem kell azon gondolkodni, hogy mit kell kezdeni a pamutlábbal, a torok kiszáradásával, ill elfelejtett szöveg. Ha követte az előző lépéseket, a test maga megtalálja az összes megoldást, és   automatikusan felszabadul. Végül is, amikor világossá teszi az ember számára, aki megpróbál elmagyarázni neked valamit, amit hallottál és megértettél, aztán   elhallgat. Így   öntudatlan, amikor hallasz és   megérti, abbahagyja a "sikoltozást". És   ha a kiadás nem történt meg, akkor   ez azt jelentheti, hogy még nem érted teljesen, mi történik, és   vissza kell térnie a   2. lépéshez, és   mélyen meg kell dolgozni a 3. lépést a jóváhagyáshoz érzések a   testben, és   kijönnek nekik  
Olyan elegáns, egyszerű és működő, általam és ügyfeleim által tesztelt módszer, amelyet ma adok neked a kiadásodhoz   "negatív" állapotokból: Megjegyzés, Név, Jóváhagyás és   Engedje el!
Hermann Bazhanov
Коуч PCC ICF, ментор IADT

(Az oldalra mutató hivatkozás idézésekor kötelező)

Ajánlott anyagok a témához:
Ideje cselekedni!
Hagyja a koordinátákat, és   én   5 perc múlva elmondom, hogyan lehetek hasznos számodra
A   gombra kattintva Ön   beleegyezik a személyes adatok feldolgozásába és   beleegyezikAdatvédelmi irányelvek.
Német Bazhanov edző
+7 (916) 628−0038
[email protected]
Moszkva, 5. Monetchikovsky sáv, 8/10.
Hogyan lehet eljutni : A Paveletskaya metróból kör alakú egy kijárat. A Paveletskaya metró sugárirányú kijáratától a   st.   Novokuznetskayaig.
Kijön Az   utcán, Landmark & ​​Nbsp; - Gyógyszertár 36'6, a   szemben. Lépjen a   it oldalra és   haladjon jobbra a villamosvágány mentén. Landmark & ​​Nbsp; - Vörös templom a   sarokban. A vörös templom után forduljon balra az   5. Monetchikovsky sávra. Úgy, hogy a   jobbra megy oldalán, menjen egyenesen. Az első kereszteződés elhaladása után a   jobb oldali   sarokban van 5 emeletes épület, a tornáccsal és a lépcsőházzal. Mássza fel a   lépéseket és   hívja a   alsó csengőt: LLC   "UmTelo".
Az edző hivatalos weboldala és   üzleti edző, Herman Bazhanov.PCC edzői bizonyítvány ICF. Életvezetési tanácsadás. Üzleti coaching. Executive coaching. Szakmai coaching   Moszkvában. A teljesítmény javítása. Coaching szolgáltatások. Edző konzultáció. Coaching személyzet, transzformációs coaching. A személyes hatékonyság javítása. Az önbecsülés javítása.
Lépjünk kapcsolatba!
Hagyja névjegyeit, 24 órán belül visszahívom
A gombra kattintva hozzájárul a feldolgozáshoz személyes adatokat, és elfogadja пirányelv titoktartás.