A MESTER OSZTÁLY TÖRTÉNETE & Nbsp; AZ ÉRZELMI INTELLIGENCIÁRÓL
Stratégia és taktikák győztes
Az emberi válaszok típusai & nbsp; az érzelmi intelligencia szempontjából. Kulcsok az érzelmi válaszok megértéséhez és & nbsp; beszélgetőtárs. Gyakoroljon a saját egyéni jellemzőinek ismeretére válasz a & nbsp; helyzetre. Jellemzők, viselkedési tulajdonságok, analógiák.
A videó a "8 kerekes" műhellyel együttműködve készült.
A mesterosztály töredéke Herman Bazhanov
Stratégia és taktikák győztes
Kulcsok az & nbsp; megértéshez saját és & nbsp; beszélgetőtársuk érzelmi reakciói. Gyakorolja a tudatosságot saját egyéni jellemzői a & nbsp; helyzetre való reagálásnak.
Ajánlott anyagok a témához:
Ideje cselekedni!
Hagyja a koordinátákat, és   én   5 perc múlva elmondom, hogyan lehetek hasznos számodra
A   gombra kattintva Ön   beleegyezik a személyes adatok feldolgozásába és   beleegyezikAdatvédelmi irányelvek.
Német Bazhanov edző
+7 (916) 628−0038
[email protected]
Moszkva, 5. Monetchikovsky sáv, 8/10.
Hogyan lehet eljutni : A Paveletskaya metróból kör alakú egy kijárat. A Paveletskaya metró sugárirányú kijáratától a   st.   Novokuznetskayaig.
Kijön Az   utcán, Landmark & ​​Nbsp; - Gyógyszertár 36'6, a   szemben. Lépjen a   it oldalra és   haladjon jobbra a villamosvágány mentén. Landmark & ​​Nbsp; - Vörös templom a   sarokban. A vörös templom után forduljon balra az   5. Monetchikovsky sávra. Úgy, hogy a   jobbra megy oldalán, menjen egyenesen. Az első kereszteződés elhaladása után a   jobb oldali   sarokban van 5 emeletes épület, a tornáccsal és a lépcsőházzal. Mássza fel a   lépéseket és   hívja a   alsó csengőt: LLC   "UmTelo".
Az edző hivatalos weboldala és   üzleti edző, Herman Bazhanov.PCC edzői bizonyítvány ICF. Életvezetési tanácsadás. Üzleti coaching. Executive coaching. Szakmai coaching   Moszkvában. A teljesítmény javítása. Coaching szolgáltatások. Edző konzultáció. Coaching személyzet, transzformációs coaching. A személyes hatékonyság javítása. Az önbecsülés javítása.
Lépjünk kapcsolatba!
Hagyja névjegyeit, 24 órán belül visszahívom
A gombra kattintva hozzájárul a feldolgozáshoz személyes adatokat, és elfogadja пirányelv titoktartás.