A nyertes stratégiája és taktikája

Mi az érzelmi intelligencia és hogy kell harcolniuk?
Építjük az érzéseket és élünk segítség.
Soha nem adják meg az unatkozást.
És az, akinek & nbsp; élete van az élet iránt lépések & nbsp; -
Az szinte mindig nyer!

(kissé szabadon átfogalmazva és kissé helyettesítve a klasszikusokat fogalmak)
Ki a bűnös? ©
Azt hiszem, nem tévedek, ha mindenkinek azt mondom Nagyon fontos, hogy az ember jó kapcsolatokat ápoljon rokonaival, barátaival, kollégáival, partnereivel. Bárki, aki részt vesz a mindennapi élet folyamatában, jól akarja érezni magát, könnyen megoldható felmerülő kérdések & nbsp; fontosak a & nbsp; legjelentéktelenebbek számára.

És & nbsp; minden ember ilyen különbözik: kinek van karaktere, kinek kedélyállapota és ki és & nbsp; "a tyúkszem túlfogyasztja". Mindezek a jellemzőket érzések kísérik, ezeket az érzéseket érzelmek és & nbsp; mindezek az érzelmek fejezik ki naponta & nbsp; nagy mennyiségben öntsön ki önre. És & nbsp; te vagy a sajátod jellemzői és & nbsp; jellege, & nbsp; érzései és & nbsp; érzelmei.
Milyen gyakran majdnem elérheti az ellenőrizhetetlen érzelmek küszöbét, és néha & nbsp; és & nbsp; átlépi ezt a vonalat? A & nbsp; biztosítékban mondja ki az elhangzottakat, kiabáljon a & nbsp; lélektől ... könnyebb lett? Igen. Meddig & nbsp; ...
Milyen gyakran & nbsp; egy nap megtapasztalható és & nbsp; harag, & nbsp; neheztelés és & nbsp; irritáció és & nbsp; erőtlenség és & nbsp; harag. Ez a napi szinten kapott érzelmi vagyon hajlamos hitelt lopni. és & nbsp; abban a hitben, hogy könnyen és egyszerűen tárgyalhat az emberekkel & nbsp; & nbsp; abban, hogy & nbsp; hogy a helyzeteket az Ön javára lehet megoldani, & nbsp; hogy az élet & nbsp; csodálatos dolog.

Milyen gyakran éred el & nbsp; majdnem a & nbsp; küszöböt ellenőrizhetetlen érzelmek, és & nbsp; néha és & nbsp; túllépik ezt a vonalat? & Nbsp; biztosítékban beszéljen amit mondanak, sikítoznak a & nbsp; lélektől ... könnyebb lett? Igen.

Hosszú ideig & nbsp; vajon ...

Következő vagy valahogy meg kell győznöd magadról, hogy & nbsp; igazad van, és & nbsp; "ezekkel az őzekkel" másként bármilyen módon vagy sajnálattal jön a bűnbánat ...

És & nbsp; aztán a fejében, mint egy tányér forog az összes pillanat, amellyel boldogtalan voltál. És & nbsp; önmagaddal vezeted magad & nbsp; vel zseniális párbeszédek. Szellemes és & nbsp; hidegvérrel válaszol, gyönyörűen parírozik, meggyőző annak bizonyítása, hogy & nbsp; hogy egy valós helyzetben és & nbsp; nem sikerült & nbsp; nem & nbsp; történt ...

Mi akadályozta?

Itt tudnia kell magát & nbsp; kézben tartani legközelebb ... nem szabad & nbsp; kimutatnia az érzelmeit, elnyomni őket & nbsp; és & nbsp; ne & nbsp; figyeljen, tartsa vissza.

Így van, de & nbsp; fele.

Ez a rész, amikor úgy gondolja, hogy az oka az érzelmekben rejlik - minden bizonnyal igaz, a második, amikor úgy gondolja, hogy visszafognia kell, nem pedig figyelnie, elnyomnia & nbsp; az hiba.

Mindenről & nbsp; sorrendben.
Érzelmek & nbsp; - rendkívül szükséges mechanizmus a test azonnali reakciójára, beleértve a következőket: & nbsp; stressz esetén.
Ha stressz és & nbsp; fizikai veszély, érzelmek hatása alatt az erők azonnali mozgósítása következik be. A düh kikapcsolja a félelmet és & nbsp; aktiválja az izmokat, a harag útközben képes lebontani az összes akadályt. Logika és & nbsp; az elme nem & nbsp; befolyásolja ilyen villámgyorsan és & nbsp; hatékonyan a & nbsp; testet.

Úgy tűnt, & nbsp; lenne, itt ez & nbsp; - kitűnő győzelmi taktika: & nbsp; "ezekkel az őzekkel" más nem lehet!

Először is azért, hogy folyamatosan működhessek & nbsp; ilyen stresszes módban & nbsp; - nagyon kockázatos. Másodszor, még jobban "ellazulhat" az érzelmeiben szarvas ", aki & nbsp; nagy örömmel & nbsp; kötet & nbsp; ugyanazon mobilizációs módban válaszol. Rendeltél verekedést?

Akkor mégis visszafogja és & nbsp; elnyomja?

De most & nbsp; teljesen mindenki tudja, hogy veszélyes az érzelmek folyamatos elnyomása. Régi neheztelés, látens harag leválasztatlan könnyek & nbsp; - számos betegség pszichoszomatikus okai. Ha egy személy arra törekszik a külső nyugalom fenntartása érdekében bármilyen áron súlyos betegséget kockáztat.

És & nbsp; úgy nem jó és & nbsp; olyan rossz.

Mit kell tenni?
Találjuk ki.

Az érzelmek & nbsp; nagyon fontos, nagyon erős (erősebb a logikánál és az értelemnél) a test "szervezeti" rendszere. Az érzelmek elősegítik a győzelmet és & nbsp; azonnal mozgósítják a fizikai erőt. Azonban mindig lehetetlen & nbsp; mobilizációs módban lenni. Az érzelmeket sem lehet elnyomni. És & nbsp; először, & nbsp; a második kockázatos, és & nbsp; egészségügyi problémákhoz vezet.

Megyünk a másik úton ©
A helyes út & nbsp; - ez nem & nbsp; elnyomás és & nbsp; nem & nbsp; az érzelmek ellenőrizhetetlen kifejezése, hanem & nbsp; ésszerű menedzsment és & nbsp; ellenőrzés.
Tudja, milyen általános pszichológiai hosszú máj tulajdonság?

A centenáriusok pszichotípusát a jóakarat jellemzi és & nbsp; a külvilág iránti ellenségeskedés hiánya. És & nbsp; nem történnek meg ellenőrizhetetlen érzések szisztematikus kitörései.

És & nbsp; mi jellemző a modernre személynek, különösen egy nagyváros lakójának? Az általános jóindulatról és az & nbsp; hiányáról Egyáltalán nem mondok semmit az ellenségeskedésről & nbsp; - A moszkvai utakon haladok, megfigyelem és & nbsp; csendben vagyok ...

A metropolisz modern lakóját az irányíthatatlan érzések szisztematikus kitörései jellemzik: irritáció, harag, harag, szorongás, bűntudat, apátia, közöny.

A helyes út & nbsp; az nem az érzelmek elfojtása és & nbsp; nem & nbsp; kontrollálatlan kifejezése, hanem & nbsp; intelligens irányítás és & nbsp; vezérlés.

A normál mindennapi életben (nem & nbsp; kritikus helyzetben) túlélés) viharos élmények, pontosan olyanok, mint & nbsp; elnyomva & nbsp; - zavarják az életet, a munkát, szeretni, alkotni. Mindenbe beleavatkoznak.

Mi segít?

Képesség az érzelmek kezelésére vagy képzett érzelmi intelligencia.

És minden róla szól (с)
Vegyük a munka és a karrier témáját.

Egy személy nem értheti meg önmagát és érzéseinek okát. & Nbsp; a hangulat romlik, és & nbsp; már nem képes & nbsp; hatékonyan interakcióba lépni a & nbsp; külvilággal. Ez teljes személyes kudarcot jelent (elégedetlen önmagával) és & nbsp; társadalmi kudarc (semmit nem értek el, vagy eredményeik leértékelődése).

Mi a leggyakrabban kínozza az embereket a & nbsp; szakmai területen?

& nbsp; - okos vagyok (on), profi vagyok (on), és & nbsp; melyik évben ülök a & nbsp; szakember pozícióján! Néhány (néhány) lemorzsolódás megjelent, & nbsp; szakmákban nulla pont, torma tizede, & nbsp; társaságokban heti egy év nélkül. Már & nbsp; & nbsp; felső pozícióban. Az egész iroda & nbsp; hozzám megy & nbsp; konzultációkra, én & nbsp; nem tudok & nbsp; nyugodtan menjen & nbsp; nyaralni, állandóan hívnak. Nem nélkülözheti, de & nbsp; ő (ő) a vezetőm ... Mi a baj velem? Miért történik?

Ismerősnek tűnik?

Alacsony önértékelés, a bűntudat és a depresszió az érzelmi intelligencia hiányát jelzi.

Az ilyen jellegű problémák megoldásához nem kell foglalkoznia a műveletek logikájának & nbsp; elemzésével, nem & nbsp; szakmai kompetenciák emelése, nem viselkedési stratégia átgondolása & nbsp; főnökökkel és & nbsp; tulajdonosokkal. Figyelni kell az & nbsp; érzelmekre, edzeni érzelmi intelligencia (EI).

Miért?
Érzelmi intelligencia & nbsp; - a leghatékonyabb eszköz a bonyolult kérdések megoldására a kommunikációban & nbsp; menedzsmenttel, kollégákkal, beosztottakkal, ügyfelekkel és partnerekkel, mert ez a legtöbb a személyiség és az életminőség megváltoztatásának egyszerű eszköze.
Milyen előnyei vannak az érzelmi intelligencia?

A fejlett EI lehetővé teszi, hogy rengeteg negatív élményt lásson a & nbsp; az & nbsp; okuk, ráadásul ennek oka stb., ami után valóban lehetővé válik értékelje a helyzetet, és & nbsp; ésszerűen reagáljon rá, és & nbsp; ne hirtelen hatása alatt széllökések.

Ez az, hogy az EI & nbsp; segítségével gyorsan kezelheti a negatív okokat & nbsp; érzelmek, ahelyett, hogy hosszú ideig befolyásuk alatt állnának.

És hogyan kell harcolniuk?
A & nbsp; egyik legnépszerűbb téma az idő & nbsp; a vezetés témája. És amúgy is sok könyv és & nbsp; tréning az & EI-n & nbsp; sikeres vezetéshez kapcsolódnak.

Miért?

Mert a vezetők & nbsp; emberek & nbsp; képzett & nbsp; EI-vel.

1
A fejlett EI lehetővé teszi, hogy megszabaduljon & nbsp; sok félelem és & nbsp; kétség miatt kezelni kell a kapcsolattartás érzelmi légkörét, és ezért érje el céljait az & nbsp; emberekkel folytatott kommunikáció során.
2
Az EI & nbsp; lehetővé teszi intuitív módon megértsék más emberek motívumait. És & nbsp; azt jelenti, hogy & nbsp; megtalálja a megfelelő embereket és & nbsp; hatékonyan lépnek kapcsolatba velük.
3
A vezető & nbsp; olyan személy, aki & nbsp; ellentétben a & nbsp; magas profi magányos képes eredményeket elérni a csapat közös erői, és ez jelentősen növeli személyes hatékonyságát & nbsp; ellentétben a & nbsp; magányos.
4
A vezetőnek nem kötelező magas szintű intelligencia (IQ). Érzelmi intelligenciája (EQ) lehetővé teszi, hogy körülvegye magát okos emberek és & nbsp; használják profizmusukat, kreativitásukat és & nbsp; zsenialitás.
5
És & nbsp; ez igaz, mert hogy a vezető & nbsp; olyan személy, aki tudja, hogyan lehet kiváló munkalégkört, történeteket létrehozni & nbsp; önmagáért győzze meg, támogassa, oldja meg a konfliktust, vállaljon felelősséget a & nbsp; időben döntsön és & nbsp; hatáskörrel ruházza át a hatóságot.
Mit kell tenni az & nbsp; EI fejlesztése érdekében?

Képezze őt. Ehhez & nbsp; garanciával el kell költenie valamennyit időt és & nbsp; erőfeszítéseket tesz.

Optimális, ha körülbelül három hónapot szán erre a folyamatra.
Szerző cikkek & nbsp; - "8 kerekes" műhely a & nbsp; Hermannal folytatott személyes beszélgetések anyagai szerint Bazhanov

(A & nbsp; oldalra mutató hivatkozás idézésekor kötelező)

Ajánlott anyagok a témához:
Ideje cselekedni!
Hagyja a koordinátákat, és   én   5 perc múlva elmondom, hogyan lehetek hasznos számodra
A   gombra kattintva Ön   beleegyezik a személyes adatok feldolgozásába és   beleegyezikAdatvédelmi irányelvek.
Német Bazhanov edző
+7 (916) 628−0038
[email protected]
Moszkva, 5. Monetchikovsky sáv, 8/10.
Hogyan lehet eljutni : A Paveletskaya metróból kör alakú egy kijárat. A Paveletskaya metró sugárirányú kijáratától a   st.   Novokuznetskayaig.
Kijön Az   utcán, Landmark & ​​Nbsp; - Gyógyszertár 36'6, a   szemben. Lépjen a   it oldalra és   haladjon jobbra a villamosvágány mentén. Landmark & ​​Nbsp; - Vörös templom a   sarokban. A vörös templom után forduljon balra az   5. Monetchikovsky sávra. Úgy, hogy a   jobbra megy oldalán, menjen egyenesen. Az első kereszteződés elhaladása után a   jobb oldali   sarokban van 5 emeletes épület, a tornáccsal és a lépcsőházzal. Mássza fel a   lépéseket és   hívja a   alsó csengőt: LLC   "UmTelo".
Az edző hivatalos weboldala és   üzleti edző, Herman Bazhanov.PCC edzői bizonyítvány ICF. Életvezetési tanácsadás. Üzleti coaching. Executive coaching. Szakmai coaching   Moszkvában. A teljesítmény javítása. Coaching szolgáltatások. Edző konzultáció. Coaching személyzet, transzformációs coaching. A személyes hatékonyság javítása. Az önbecsülés javítása.
Lépjünk kapcsolatba!
Hagyja névjegyeit, 24 órán belül visszahívom
A gombra kattintva hozzájárul a feldolgozáshoz személyes adatokat, és elfogadja пirányelv titoktartás.